Customer journey

NAVR Solutions maatwerkoplossingen voor de volgende onderdelen:

1

Outdoor navigatie

NAVR Solutions navigeert op de meest efficiënte manier naar de gewenste locatie. De juiste route wordt getoond voor vervoer per auto of fiets maar de bezoeker kan er ook voor kiezen om de route lopend af te leggen.

2

Parkeermanagement

Wanneer de bezoeker arriveert bij de parkeerplaats, zal de navigatie doorverwijzen naar de meest optimale parkeerplaats. Het ziekenhuis heeft inzicht in de relevante gebruikersstatistieken.

3

Indoor navigatie

De bezoeker wordt op een intuïtieve manier, middels Augmented Reality, naar de juiste locatie geleid. Daarnaast is het ook mogelijk om de route te optimaliseren voor bezoekers die minder goed ter been zijn.

4

Aanmelden bij de afspraak

De patiënt kan zich digitaal aanmelden wanneer deze op de juiste locatie is gearriveerd. Het ziekenhuispersoneel zal een notificatie ontvangen, zodat ze de patiënt kunnen ophalen.

5

Gedifferentieerd parkeertarief

Het ziekenhuis heeft de mogelijkheid om tariefdifferentiatie toe te passen per gebruikersgroep. Er kan een onderscheid worden gemaakt tussen patiënten met een afspraak in het ziekenhuis, bezoekers van de patiënt en reguliere bezoekers.

Andere oplossingen

Tevens biedt NAVR Solutions, als aanvulling op de navigatie-oplossingen, de volgende modules:

6

Bezoekersbeheer

De patiënt kan aangeven met wie, welke informatie gedeeld wordt. Het ziekenhuis kan deze groep, als bezoeker, aanspraak laten maken op een gereduceerd parkeertarief.

7

Toegangscontrole

De toegang tot de verschillende ziekenhuisafdelingen kan door het ziekenhuis beheerd worden. De toegang kan beveiligd worden op basis van een “hard anti passback”, “tijdgebonden passback” en “volg mij” functionaliteit.

8

Apparatuur vinden

Ziekenhuismedewerkers kunnen te allen tijde de locatie van ziekenhuisapparatuur opvragen. Desgewenst kunnen ze daar direct naartoe navigeren.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over de NAVR Solutions mogelijkheden. We staan je graag te woord.

Vraag een
gesprek aan

Wie is
NAVR Solutions?

Lees meer